Grillezés a nyaralás alatt: Monolith nélkül is működik, de vele mindig jobb…

Grillezés a nyaralás alatt: Monolith nélkül is működik, de vele mindig jobb…

Hosszú hétvége a vidéki telken? Pihentető nyaralás valamelyik tengerparton? Élményteli kirándulás a hegyekben? Mindegyik jó opció, ha a szabadidejét tervezi az ember. És hogy még mi a közös bennük? Az, hogy mindegyik elképzelhetetlen ízletes grillételek nélkül. Van egy jó hírünk: nem kell lemondania róluk, a Monolith sütőivel bárhol grillezhet – akár a szállása kertjében, vagy út közben. Ne maradjon le az élményekről – legyen a grillel teljes a nyaralás! 

Csodák születnek

Húsok, halak, sajtok, zöldségek, krumpli, kolbász – bármelyik is a kedvencünk, elkészíthető egy jó grillsütőben. Ráadásul pont úgy, ahogy Ön szereti. Vagy ahogy a családtagjai. Már csak a grill kell hozzá. De hogy milyen? Engedjenek meg egyetlen idézetet a Monolith kamadók gyártójától: Monolith nélkül is működik, de vele mindig jobb… Talán nem is kell sokat magyarázni ezt. A különböző Monolith modellek más-más igények esetén optimálisak, most megnézzük, hogy melyik a legjobb nyaraláshoz.

Egy igazi ikon

A Monolith icon kerámia grill a klasszikus junior kompaktabb verziója.

Súlya mindössze 35 kilogramm, így nemcsak erkélyre, hanem utazáshoz is tökéletes választás.

Fedele leszerelhető, acéllemezzel asztali grillként is használható. Mindössze 47x52x50 centiméteres, szóval egy átlagos csomagtartóban kényelmesen elfér. Ha csillagtúrára indul, egyik helyről utazik a másikra, akkor is bátran ajánljuk, ezt magával tudja vinni. Kevesebb, mint 20 perc alatt készen áll a használatra, így akár egy rövid megállónál is begyújthatja. 

A junior…

A kompakt Monolith Junior 33 centiméteres rácsátmérővel rendelkezik, viszont kis mérete ellenére a nagyobb modellek minden funkcióját kínálja. Ideális erkélyekhez, kis teraszokhoz, piknikekhez és kempingezéshez, és rendkívül népszerű az éttermek körében. Mivel csak 43 kilogramm, ez is könnyen szállítható.

… és a nehézsúlyú

A Monolith Le Chef – a termékcsalád nehézsúlyú tagja. Szó szerint, 140 kilogrammot nyom egy ilyen szerkezet.

Különösen alkalmas nagy mennyiségű hús elkészítésére, valamint különféle ételek egyidejű főzésére.

Grillezés, sütés, füstölés, és főzés – bármi lehetséges – elképzelhetetlen méretekben. Elsősorban nagy családi nyaralókba, illetve apartmanok, éttermek kertjébe ajánljuk. És természetesen egész évre… 

Nyaralás grillel

Talán az előbb leírtak alapján is egyértelmű: bármelyik tavaszi, nyári, őszi kikapcsolódás tökéletes kelléke a grill. A Monolith modelljei ráadásul igazán dizájnosak, így biztos lehet abban, hogy velük egy bútorral is gazdagodik a nyaraló. És még egy fontos szempont:

a Monolith kamadók grillrácsa gyakorlatilag öntisztító, így nincs gondja a sikálásra.

Energiatakarékosak, kevés szenet fogyasztanak – a maradékot pedig a következő grillezéskor egyszerűen újra meg lehet gyújtani. Győződjön meg az előnyökről személyesen!