MONOLITH grill Classic BBQ Guru Pro series 2.0, fekete, beépíthető

MONOLITH grill Classic BBQ Guru Pro series 2.0, fekete, beépíthető

Original price was: 625.900 Ft.Current price is: 542.900 Ft.

MONOLITH BBQ GURU kiadás Pro széria 2.0.

Az okos kiadás. A Monolith BBQ Guru Edition modelljét amerikai partnerünk, a BBQ Guru közreműködésével fejlesztettük ki. A Monolith grillsütőben a hőmérséklet akár elektronikus vezérlő segítségével is szabályozható. Ezért is fejlesztettük a Monolith Classic és LeChef modelleket beépített szellőzővel együtt. Elegáns kialakítással és könnyed csatlakozással a sütő hőmérsékletét hőmérséklet-érzékelő határozza meg és továbbítja vezetéken keresztül a vezérlőhöz. Ez szabályozza a beépített szellőzőt, amely a bejuttatott oxigénmennyiségnek megfelelően állítja be a parazsat. A vezérlő ezenkívül érzékeli, ha a fedél nyitva van; ilyenkor a nyitott állapot idejére módosítja a levegőellátást.

A GRILL TOTÁLIS IRÁNYÍTÁSA

A Monolith BBQ Guru Edition esetében két különböző szabályozó étezik. A grill hőmérsékletén kívül a BBQ Guru egy további hőmérséklet-érzékelőn keresztül is megjelenítheti az étel maghőmérsékletét. A csúcskategóriás BBQ Guru UltraQ segítségével Wifi-n keresztül csatlakozhatsz egy felhőhöz, és így hozzáférhetsz egy olyan adatbázishoz, amely tárolja a korábbi grillezések adatait, illetve itt rengeteg recept ötletet is elérhető. Ezenkívül a vezérlő bármilyen okostelefonnal vagy táblagéppel párosítható. Az UltraQ modell három további élelmiszer-szondával rendelkezik, a DynaQ modell csak egy.

MÉDIAMEGOSZTÁS ULTRAQ-val

Szinkronizáld az UltraQ-t az internettel és a BBQ Guru ShareMyCook.com webhely funkcióival. Csatlakozz a BBQ Guru online közösséghez – hozz létre és ossz meg utasításokat másokkal, nézd meg, hogyan grilleznek mások,oszd meg az általad készített ételek képeit és és légy kapcsolatba a többi grill kedvelővel.

RAMP-MÓD

Ez a funkció lehetővé teszi a főző terület hőmérsékletének szabályozását, mielőtt elérné a maghőmérsékletet. Ha a ramp- mód (rAY) be van állítva, akkor alacsony hőmérsékleten (kb. 110 ° C) aktiválódik. Ezt az üzemmódot „hosszabb folyamatokhoz” használják, hogy az étel ne készüljön túl.

Ez a beállítás fokozatosan lecsökkenti a főző tér hőmérsékletét a beállított hőmérsékletre, amint a főzőtér érzékelője kb. 10 ° C-ot eltér a beállított hőmérséklettől. A vezérlőegység a főzési hely hőmérsékletét kissé a beállított hőmérséklet fölött tartja, amíg faszén (üzemanyag) rendelkezésre áll.

NYITOTT FEDÉL

Ez a funkció lehetővé teszi a célhőmérséklet gyors helyreállítását a fedél kinyitása után. Ha a „Nyílt fedél” opció (oLY) be van állítva a menüben, akkor a fedél nyitás felismerése aktiválódik. A fedél kinyitásakor a hőmérséklet csökken. Ez azt eredményezheti, hogy a fúvó „túlégeti” a faszenet (üzemanyagot), és a hőmérséklet túllépi a kívánt értéket amint a fedél le van zárva. Ez az üzemmód azonban érzékeli, ha a sütő fedele nyitva van, így ezalatt minimálisra csökkenti a ventilátor működését .

A hőmérséklet mindig emelkedni fog, ha a főzőtér fedelét gyakran nyitják és csukják, még akkor is, ha a ventilátor ki van kapcsolva. Gyári beállításban a „Nyitott fedél” mód mindig be van kapcsolva. Kapcsolja ki ezt a funkciót, ha túlzott légáramlással kapcsolatos problémákat tapasztal. A hamis riasztások elkerülése érdekében, amikor ez az üzemmód be van kapcsolva, nem hangzik el riasztás a hőmérséklet csökkenés és a fedél nyitásakor.

Cikkszám: 129002-BLACK Kategóriák: , , , Címkék: , ,