Mondd, te mit választanál? – a grillvásárlás nagy kérdése

Mondd, te mit választanál? – a grillvásárlás leggyakoribb kérdése

Gyakran érkeznek hozzánk grillvásárlás előtt álló párok és családok, és a beszélgetés, tájékozódás, kiállítótermi nézelődés adott pontján mindig meg kell állnunk, mert döntési ponthoz érünk: vajon a faszenes, gáz, vagy elektromos grillek felé vegyük-e az irányt? Megszámolni nem tudom, hányszor hangzik el felénk irányítva a kérdés és hányszor tesszük fel mi magunk az érdeklődőknek, hisz a hatalmas választékban előbb-utóbb muszáj rendet vágnunk és átgondolni a szempontokat, hogy tovább tudjunk lépni.

Holnap reggelig lehetne részletezni az egyes készülékfajták előnyeit és hátrányait, kezdve a súly-és méretigényektől, a szállíthatóságon, a technikai-műszaki paramétereken át a kiegészítő alkatrészek funkciójáig. És akkor még nem beszéltünk a lényegről, vagyis magáról a vásárlóról: milyen ételeket szeret, hány fős vendégségeket szervez, hét közben vagy hét végén ér-e inkább rá, van-e kisgyerek a családjában, s a kertben, a teraszon vagy a medence partján képzelik-e el a jókedvű grillpartikat. A sok információ között grillvásárlás előtt gyakran elveszik a lényeg, ezért kampánybeszédüket mondják el maguk a grillek!

Csak semmi faxni – válassz engem, ha bonyolult az életed

A gázgrillnek, vagyis nekem jóformán csak előnyeim vannak. A gázégőimnek hála maximum 10 percen belül elérem a kívánt üzemi hőmérsékletet, de lehet, hogy sokat mondtam. A hőm gyorsan, fél mozdulattal a kívánt értékre módosítható. (Másik kezed úgyis kell a sörnek). Reakcióidőm kiváló. Az OUTDOORCHEF intelligens megoldásai révén velem grillezni, főzni és sütni is lehet. Úgy csinálok belőled profi séfet, hogy észre sem veszed. A hangulat marad, de a kényelem mindenek felett: mert mégiscsak tűzzel dolgozol, aminek megvan a maga bája, de mégsem te vacakolsz vele a füstben.

Jó munkához idő kell – de megéri az autentikus hangulatért és az isteni faszenes ízekért

Az OUTDOORSCHEF klasszikus faszenes gömbgrilljei a meleget egyenletesen osztják el, szóval garantálom, hogy elomlik a szádban a falat. A választott anyagok könnyű tisztíthatóságot biztosítanak, ami nem utolsó szempont annak, aki próbálta már grillrácsról az odaégett mindenfélét levakarni. Akkor vagyok megfelelő neked, ha van időd, nem sietsz sehová és átadod magad ennek az ősi ételkészítési módnak. Ha nincs kéznél konnektor a kert közepén és nem akarsz vezetékeken átbukdácsolni. Ha szereted a sokoldalúságot és ha – szó szerint és akár képletesen is – szeretsz a tűzzel játszani.

„A grill-evolúció csúcsa vagyok – grillvásárláskor szavazz rám, az elektromos grillre!”

Ha imádsz grillezni, de bármilyen okból ellenérzéssel viseltetsz a gáz- és faszenes verziókkal szemben, akkor kiváló alternatíva vagyok. De, akkor is érdemes bennem gondolkodnod, ha olyan lakókörnyezetben élsz, ahol nem engedélyezett a füstölgő, vagy éppen gázzal működő “testvéreim” használata. Az OUTDOORCHEF elektromos grilljeinek a telepítése rendkívül egyszerű. Kis helyen elférünk, a tisztításunk pofon egyszerű. Romantikus hajlamaim miatt nagyon magas hőfokon égek: akár 300 fok is gyorsan elérhető, ha éppen erre van szükséged. Beépített termosztátom segítségével a hőmérsékletem önmagát szabályozza az általad kívánt a hőfokra. Nem kell faszénért rohangálod, feleslegesen füstölögnöd és akár zárt helyen, a lakásban is grillpartizhatsz, még a jó idő beköszönte előtt.