Merüljünk el a fűszerek világában!

Merüljünk el a fűszerek világában!

Különleges, ízletes, omlós – ilyen jelzőkkel illetjük a grillen sült húsokat. Persze csak akkor, ha jól sikerültek. Blogunkban már számos alkalommal adtunk hasznos tippeket a különböző húsok elkészítéséhez – rendszeresen beszélünk a sütési időkről, az előkészítésről, ugyanakkor nem szabad megfeledkeznünk egy másik „titokról” sem. Hogy ez mi? Hát a fűszer! Vagyis fűszerek. Amelyek még jobban kihangsúlyozzák a húsok ízét, különleges aromát adnak, elrepítenek minket egy másik világba. Jó hír a leendő és meglévő vásárlóinknak, hogy mostantól a Rock’n’Rubs 15 fajta grillfűszere is kapható a Grill Gurunál. Pontosítunk: kizárólag nálunk kaphatóak!

fűszerek

Alkalom szüli…

Szóval aki már egy kicsit is rutinosabb grillező, annak nem kell magyarázni, hogy mennyire fontos a fűszerezés, pácolás.

Persze, van egy két általánosságban elmondható szabály, hogy mit, mivel érdemes ízesíteni, de nagyrészt ezt az egyéni ízlésünk dönti el.

Azért nem nagyon foghatunk mellé, ha például a sertéshez klasszikus füstös, csípős vagy paprikás ízeket választunk. Természetesen magunk is elkészíthetjük a fűszerkeverékeket, de ha nem akarunk ezzel otthon bajlódni, akkor tökéletes választás egy professzionális fűszerkeverék.

A Rock’n’Rubs életérzés

Mielőtt a konkrét márka ismertetésére rátérünk,

még egy fontos érv a fűszerkeverékek mellett: nemcsak fantasztikus ízt adnak a húsoknak, de szükségesek ahhoz is, hogy szép legyen a sültek felülete.

Nos, hogy mi is a Rock’n’Rubs? Egy német fűszerkeverék család, amelyet kifejezetten trendi grillezőknek fejlesztett ki a „grill világbajnok” Marco Greulich. Minden összetevőjük Németországból származik, nincs bennük adalékanyag, vegánok és gluténmentesek. Ráadásul minden típusú húshoz és ízléshez találunk megfelelőt.

A ThunderRub fűszer

Igazi déli ízbomba a grillen! Habaneroval, jalapenoval, köménnyel és fűszerekkel. Tökéletes szárnyasokhoz, halakhoz, tenger gyümölcseihez, sertéshúshoz és chilis ételekhez ez a nem mindennapi fűszerkeverék.

Rubway to Heaven

Ezt a fűszerkeveréket elsősorban szárnyasokhoz, sertéshúshoz, zöldségekhez és holland sütőben párolt ételekhez ajánljuk.

Mennyei BBQ életérzést ad – gyógynövényekkel és curryvel.

Az összetevők között megtaláljuk a chiliport, a curryt, a fokhagymát, a paprikát, a nádcukrot, a tengeri sót, a fűszernövényeket és a hagymát is.

A mindent elsöprő „Rub Me Like A Hurricane”

Fűszeres, de enyhén édes BBQ chilivel és sült hagymával. Kiválóan illik szárnyasokhoz, oldalasokhoz, sertéshúshoz. Az összetevői pedig: nádcukor, chili, tengeri só, hagyma, paprikapor, fekete bors, füstölt paprika.

Természetesen ennyiben nem merül ki a Rock’n’Rubs ajánlatunk! Nézzétek meg honlapunkat, böngésszetek a fűszerek között és próbáljátok ki azokat! Biztos nem fogtok csalódni!