A legjobb karácsonyi ajándék a grill!

A legjobb karácsonyi ajándék a grill!

Mit vegyünk a szerelmünknek? Mi legyen a családi ajándék? Egyre többször pörögnek ezek a kérdések most, hogy közeleg a karácsony. Valljuk be őszintén: nem egyszerű évről-évre valami kreatív, szuper ötlettel előállni, aminek örül a másik. Meg ami hasznos. Meg ami akár közös, kellemes perceket is ad. Van egy tuti tippünk: legyen a karácsonyi ajándék egy szuper grill! Adunk tippeket is a választáshoz!

karácsonyi grill

Lehetőségek tárháza

Ha van már grillsütőtök, akkor lehet ideje lecserélni egy modernebbre, vagy kiegészíteni hasznos eszközökkel. Ha még nincs, akkor miért ne vehetnétek egyet? Blogunkban folyamatosan írunk a termékeinkről, korábbi cikkeinkben például olvashattok arról is, hogy mi a fő különbség a gáz-, elektromos, vagy faszenes sütők között. Most mindegyik kategóriából ajánlunk.

Monolith faszenes grillek

A Monolith a szabadság, a műremek, a hagyomány. A Monolith kerámia grill a japán mushikamadoból fejlődött ki, amelyet a távol-keleten évszázadok óta használnak.

Alkalmas grillezésre, füstölésre, sütésre, főzésre.

Ráadásul most extra ajándékkal is kedveskedünk ezt a márkát választóknak: a Monolith sütők mellé elektromos grillgyújtót és tíz kilogramm faszenet is adunk.

Kompakt és kicsi

„Kezdőknek” elsőként a Monolith grill Junior Pro Series 2.0-át ajánljuk – ez egy kompakt grill, 33 centis rácsátmérővel.

Kis mérete miatt ideális választás erkélyre, teraszokra és kempingezéshez is. Mindössze 38 kg, ezért könnyen szállítható.

Tartozik hozzá egy hőterelő kő és hosszabbító rács is. Az egyedülálló füstölő rendszer lehetővé teszi, hogy a füstölő csipszet vagy pelletet közvetlenül a faszénre tegye a fedő felnyitása nélkül.

Ha viszont egy nagyobb kocsira vágyna, és komolyabb tervei vannak a grillezéssel, akkor a Monolith grill LeChef BBQ Guru Pro Series 2.0 lehet az ideális választás. Nézze meg honlapunkon, nagyon meggyőző 🙂

Elektromos csoda

A kényelmet szeretők az elektromos grillekre esküsznek – ráadásul ilyenkor télen, különösen praktikusak. Az OutdoorChef P-420 E MINICHEF + prémium grillkocsi kényelmes magasságot és nagy stabilitást biztosít. Öntisztító elektromos melegítője van, tökéletes steakek sütéséhez is. Könnyű a fedele, a sütőrácsok pedig porcelán bevonatos öntöttvasból készültek.

Hordozható gázgrill

A Weber Travelert azoknak találták ki, akik az otthoni grill élményt szeretnék megtapasztalni az otthonuktól távol.

Legyen szó kempingezésről, piknikről, outdoor sportolásról vagy éppen egy hétvégéről a nyaralóban – a Weber Traveler tökéletes választás.

Gyorsan felfűthető, kiváló a hőtartása, optimális a gázfogyasztása. Könnyű, mégis strapabíró szerkezet.

Karácsonyi grill

Ha úgy döntött, hogy a grillsütő lesz az optimális karácsonyi ajándék, akkor keressen minket bizalommal! Magyarország legnagyobb választékú grill bemutató termében várjuk, eredeti Monolith, OutdoorCHEF, Smoky Fun, Weber, Barbecook grillezőket és kiegészítőket forgalmazunk. Nézzen körül honlapunkon, vegye fel kapcsolatot munkatársainkkal! Grillezzünk együtt karácsonykor és az újévben is!