Weber grill

WEBER GRILL

Ha az eredeti Weber® terméket választja, részesévé válik a tapasztalat, innováció és minőség nagy hagyományának. A Weber grillkészülékek szokatlanul hosszú élettartamúak, mert igényes gyártási folyamatban készültek.

A Weber grill funkcionálisan tökéletes kerti grillsütő, a legjobb minőségű alapanyagok, megnyerő külső és tökéletes felhasználói kényelem, biztonságos grillezés jellemzi.

A Weber® segítségével végzett grillezés mindig garantálja az optimális eredményt: mert ez lehetővé teszi mind a közvetlen, mind a közvetett grillezést, zárt fedéllel, ahol a hőmérséklet és keringtetett levegő vezérlése a faszenes gömbgrill égésterében légterelőn keresztül valósul meg és ezzel a grillrost nehézkes magasság állítása teljességgel feleslegessé válik.

Nagy hagyományok kezdetét jelenti az 1952-ből származó eredeti Weber® gömbgrill. Mestermű tervezete, melyet folyamatosan másolnak, de tökéletesen soha nem valósítanak meg. Azóta fejlesztik finoman, de folyamatosan, az biztos, hogy a gömbgrillt minden szempontból szünet nélkül tökéletesítik, fáradhatatlanul munkálkodnak a részletek tökéletes kidolgozásán, ahogy korábban a Weber® gömbgrillt megalkották.

A Weber grillek között mindenki megtalálhatja a pénztárcájának és igényének megfelelő típust. A Weber® segítségével végzett grillezés mindig garantálja az optimális eredményt: mert lehetővé teszi mind a közvetlen, mind a közvetett grillezést, zárt fedéllel, ahol a hőmérséklet és keringtetett levegő vezérlése a faszenes gömbgrill égésterében légterelőn keresztül valósul meg és ezzel a grillrost nehézkes magasság állítása teljességgel feleslegessé válik.

A Weber grillek a minőséget, biztonságot, sokszínűséget és maradandó élményt nyújtanak a leghosszabb ideig fennálló tartósság mellett.

Ahol a faszenes vagy a gázzal történő grillezés nem kívánatos, vagy túl kevés a hely, ott a megoldás a Weber Q grillező, garantálja a tökéletes grillélményt és a tipikus grillaromát. Tökéletes megoldás azoknak, akik kis helyen is a lehető legegyszerűbben, a legtökéletesebb grillezési élményre vágynak.