Texas Salmon Lazac másképp

TEXAS SALMON LAZAC MÁSKÉPP

Hozzávalók:

  • lazacfilé
  • Don Marco’s BBQ-Rub Texas Style fűszerkeverék
  • méz
  • reszelt lime-héj (bio lime)
  • adott esetben grilldeszka cédrusfából

Elkészítés:

Kalapot fel és gyerünk.

Ellenőrizze, hogy a lazac tartalmaz-e szálkát, és adott esetben távolítsa ezeket el.

Mossa le egyszer a lazacot hideg vízzel és törölje szárazra.

Ha rendelkezésre áll, készítse elő a grilldeszkát. Fűszerként szórja be a lazacot egyenletesen a Don Marco’s Texas Style fűszerkeverékkel és hagyja, hogy kicsit magába szívja.

Grillezze a lazacot egy grilldeszkán vagy közvetett módon kb. 150 °C-on a kívánt mértékig.

A maghőmérséklet nem lépheti túl a 60 °C-ot.

Röviddel a sütés vége előtt vékonyan pácolja be a lazacot mézzel és reszeljen rá egy kevés lime-héjat.

Jó étvágyat!