+36-20-399-7255 | grill-guru@grill-guru.hu
TEXAS SALMON LAZAC MÁSKÉPP

Hozzávalók:
- lazacfilé
- Don Marco’s BBQ-Rub Texas Style fűszerkeverék
- méz
- reszelt lime-héj (bio lime)
- adott esetben grilldeszka cédrusfából
Elkészítés:
Kalapot fel és gyerünk.
Ellenőrizze, hogy a lazac tartalmaz-e szálkát, és adott esetben távolítsa ezeket el.
Mossa le egyszer a lazacot hideg vízzel és törölje szárazra.
Ha rendelkezésre áll, készítse elő a grilldeszkát. Fűszerként szórja be a lazacot egyenletesen a Don Marco’s Texas Style fűszerkeverékkel és hagyja, hogy kicsit magába szívja.
Grillezze a lazacot egy grilldeszkán vagy közvetett módon kb. 150 °C-on a kívánt mértékig.
A maghőmérséklet nem lépheti túl a 60 °C-ot.
Röviddel a sütés vége előtt vékonyan pácolja be a lazacot mézzel és reszeljen rá egy kevés lime-héjat.
Jó étvágyat!