Don Marco’s grillfűszerek

Don Marco európa első számú grillfűszer készítője tökélyre fejlesztette receptjeit, minden egyes fűszerkeveréket egyedi használatra fejlesztettek, válogatott és kiváló minőségű alapanygokból, adalékanyagok, mesterséges ízfokozók nélkül.

A Don Marco Greulich világbajnok és emellett Németország legkedveltebb grill fűszerkeverékével. Ön is részese lehet a sütögetés lenyűgöző világának. Európa első számú grillfűszer készítőjeként tökélyre fejlesztette receptjeit, hogy Ön a különleges, vagy akár a szokatlan ételeket elkészíthesse otthon grillen, füstölőben, és a konyhában egyaránt.

Mottójuk szerint: A grilltől a partiig!

Minden Don Marco grill fűszerkeverék a Green Label Standard szerint készült, válogatott és kiváló minőségű alapanygokból, adalékanyagok, mesterséges ízesítők és ízfokozók nélkül, az International Food Standards (IFS) minőségbiztosai által ellenőrizve.Jelenleg 12 különböző fűszerkeverék tartalmaz MHD-t. A PigWing Európa legtöbbet eladott fűszerkeveréke és többször szerezte már meg az első helyet BBQ versenyeken.

Minden egyes fűszerkeveréket egyedi használatra fejlesztettek, amely a logón látható, de sok egyéb étel elkészítésekor is nagy segítség lehet. Termékajánlások, felhasználási javaslatok, tippek és receptek a csomagoláson láthatóak.