Nyitólap

TovábbTovábbTovábbTovábbTovább
Magyarország legnagyobb választékú grill bemutató terme

Térkép és cím

Faszenes, elektromos és gázgrillek, kerti konyhák, grilleszközök forgalmazása

Hatalmas választék!

Eredeti Monolith, OutdoorCHEF, Smoky Fun, Weber, Barbecook grillezőket és kiegészítőket forgalmazunk – melyeket megtekinthet és megvásárolhat Grill Üzlet és Bemutatótermünkben, vagy megrendelheti telefonon, levélben, szállítás a megrendelő igénye szerint történik.

HATALMAS VÁLASZTÉK

GRILLEK ÉS FŰSZEREK

ÓRIÁSI RAKTÁRKÉSZLET

EXKLUZÍV MÁRKÁK

Akciós termékeink

OutdoorCHEF grillek

Az OUTDOORCHEF grillezőkkel azonnal tökéletes eredményt lehet elérni. Az EASY FLIP tölcsér rendszer, a zománcozott sütőrács és az integrált csepegtető tálca segítségével a grillező könnyen és gyorsan újra használatra kész.

Monolith grillek

A Monolith kerámia grill az új szabadtéri konyha alapját alkotja, mivel egyesíti a klasszikus grillezés és a kőkemence előnyeit, így nem csak sütögethetünk, hanem főzhetünk, tésztát süthetünk és füstölhetünk is.


Tovább


Tovább

Weber grillek

Weber® 1952-ben forradalmasította a grillkultúrát. Ami egykor a legendás gömbgrillel kezdődött, ma már a műszakilag és formailag kifogástalanul kigondolt grillkészülék által nyújtott változatos grillélménnyé fejlődött.

Barbecook grillek

Barbecook® grill a gondtalan grillezés élménye. Könnyű a grillezés az elejétől a végéig, egyszerű és felhasználóbarát a kezelése, karbantartása, a szabadalmaztatott QuickStart ® gyújtási rendszernek is köszönhetően.


Tovább


Tovább

Smoky Fun grillek

Mobil kerti konyha – kertbe, rendezvényre, vendéglátó helyekre – füstölő, főző, közvetlen és közvetett grillező lehetőséggel, könnyű kezelhetőséggel – kézzel készített, vastag acéllemez és rozsdamentes acél felhasználásával.

Grilleszközök

Tovább bővítettük grilleszköz választékunkat, különféle grilleszközök füstölők, grillrácsok, grillkosarak, nyársak, főző- és tároló edények, grill-kesztyűk, faszén és begyújtó eszközök, grill-tiszítók, grillkefék találhatók kínálatunkban.


Tovább


Tovább

Don Marco Barbecue fűszerek

Don Marco európa első számú grillfűszer készítője tökélyre fejlesztette receptjeit, minden egyes fűszerkeveréket egyedi használatra fejlesztettek, válogatott és kiváló minőségű alapanygokból, adalékanyagok, mesterséges ízfokozók nélkül.

Don Marco Barbecue receptek

Cherry Bomb bordák,Texas BBQ bordák, Cherry Bomb csirkemell, Don Marco „Moink” golyói, Pulled BBQ Chicken, Beer Can PigWing csirke és sok egyéb csodálatos grill étel receptje között böngészhet oldalunkon!


Tovább


Tovább

Legújabb termékeink

Viszonteladókat keresünk Outdoorchef termékvonalunkhoz!

Érdeklődni a grill-guru@grill-guru.hu e-mail címen lehet.

Vásárlóink mondták

“A férjemnek szerettem volna ajándékot venni, nagyon kedves és szakszerű segítséget kaptam az üzletben – így legnagyobb örömünkre sikerült kiválaszatni a megfelelő grillt!”

Kiss Borbála

“4 évvel ezelőtt fertőzött meg a grillezés varázsa, nagyon örülök, hogy van egy webáruház ahol gyorsan és egyszerűen tudok eszközöket beszerezni, főleg, hogy közeleg a nyári szezon!”

Varga Péter

“Fantasztikusak az oldalon található receptek, a nyári szezonban többet is kipróbáltunk a családdal! A grillfűszerek szintén csodálatosak, érdemes többet is kipróbálni!”

Pontrics István

Tekintse meg akciós termékeinket!


Térkép és címPrevious
Next