+36-20-399-7255 | grill-guru@grill-guru.hu
MAFIA COFFEE BÁRÁNY

Hozzávalók:
A zöld mezőről egy eszpresszóval az asztalra
- bárányborda vagy báránykaraj
- 1-2 ek Don Marco’s Mafia Coffee
- egy kevés olívaolaj
Elkészítés:
Ha szükséges, távolítsa el a felesleges zsírt és bőrhártyát a báránykarajról majd dörzsölje be olívaolajjal, hogy szép fényt kapjon.
Az olívaolaj gondoskodik arról, hogy a Don Marco’s Mafia Coffee fűszerkeverék jobban tapadjon. Egyenletesen fűszerezze be a hús minden oldalát és hagyja kb. 1-2 órát a hűtőben pácolódni.
Most grillezze meg erősen a báránybordát/báránykarajt, ezután hagyja lassan közvetetten megsülni. A báránykaraj a kívánt sütési hőfoktól függően 57 °C-tól közepesen, 62 °C-tól pedig jól átsültnek számít.
Ha a bárányt levette a grillről, hagyja egy kicsit „pihenni”, mielőtt felvágja.
A Mafia Coffee fűszerkeverék alkalmas közvetetten grillezett báránycombhoz, ideális esetben azonban ilyenkor a pácolási idő legalább 8 óra.
Jó étvágyat!