Don Marco „Moink” golyói

DON MARCO “MOINK” GOLYÓI

Hozzávalók:

  • 500 gramm marha darált hús
  • 10 szelet bacon
  • 2-4 teáskanál Don Marco’s Pork Powder fűszerkeverék
  • fogpiszkáló
  • választott barbecue szósz

Elkészítés:

A marha darált hús (Moooh) és a sertés szalonna (Oink) adja ennek a vendégváró amerikai specialitásnak a nevét.

Tegye a darált húst és a Don Marco’s Pork Powder fűszerkeveréket egy tálba és keverje őket össze, míg a fűszerkeverék egyenletesen eloszlik.

Formáljon a darált húsból kb. 10 ugyanolyan labdácskát. Mindegyik labdácska „egyenlítője” köré csavarjon egy szelet bacont és rögzítse egy fogpiszkálóval.

A „MOINK” golyók akkor a legfinomabbak, ha 150-170 °C-nál grillezik vagy 110 °C-nál füstölik őket.

Röviddel a sütési idő vége előtt ecsetelje be egy választott barbecue szósszal és így pácolja.

Jó étvágyat!