+36-20-399-7255 | grill-guru@grill-guru.hu
DON MARCO “MOINK” GOLYÓI
Hozzávalók:
- 500 gramm marha darált hús
- 10 szelet bacon
- 2-4 teáskanál Don Marco’s Pork Powder fűszerkeverék
- fogpiszkáló
- választott barbecue szósz
Elkészítés:
A marha darált hús (Moooh) és a sertés szalonna (Oink) adja ennek a vendégváró amerikai specialitásnak a nevét.
Tegye a darált húst és a Don Marco’s Pork Powder fűszerkeveréket egy tálba és keverje őket össze, míg a fűszerkeverék egyenletesen eloszlik.
Formáljon a darált húsból kb. 10 ugyanolyan labdácskát. Mindegyik labdácska „egyenlítője” köré csavarjon egy szelet bacont és rögzítse egy fogpiszkálóval.
A „MOINK” golyók akkor a legfinomabbak, ha 150-170 °C-nál grillezik vagy 110 °C-nál füstölik őket.
Röviddel a sütési idő vége előtt ecsetelje be egy választott barbecue szósszal és így pácolja.
Jó étvágyat!