+36-20-399-7255 | grill-guru@grill-guru.hu
CHERRY BOMB CSIRKEMELL
Hozzávalók:
- bőr nélküli csirkemell
- kb. 1 tk Don Marco’s Cherry Bomb mellfilénként
- egy kevés cseresznyelekvár
Elkészítés:
Egyenletesen fűszerezze be a konyhakész csirkemell összes oldalát Don Marco’s Cherry Bomb fűszerkeverékkel.
Helyezze a fűszerezett csirkemelleket egy megfelelő méretű tálba, és hagyja 2-3 órát hűtőben állni. Ezután erősen grillezze meg a csirkemelleket, és közvetetten süsse lassan készre.
Mielőtt elérné a legalább 70 °C-os maghőmérsékletet, kenje be a csirkemelleket egy kevés előmelegített cseresznyelekvárral.
Ez a recept kiválóan alkalmas sertéshátizomból (Schweinelachs) vagy hátból készült steakek elkészítéséhez is.
Jó étvágyat!