Barbecook grill

BARBECOOK GRILL

Grillezők kertbe, rendezvényre, vendéglátó helyekre

Barbecook® grillsütőkkel a grillezés hatékony és biztonságos, a szabadalmaztatott QuickStart ® gyújtási rendszernek is köszönhetően.

Az Amica asztali grilleknél ha nyársakra fűzzük a húst, halat és zöldséget akkor mindenki kisütheti az ő sajátját! Így a gyerekek hatátralanul élvezhetik a sütögetés örömét!

Egyszerű begyújtás: az Amica faforgáccsal működik, egy új típusú, szén bázisú bambuszon. A faforgácsot barbecook® begyújtó gél-lel gyújtjuk be Egy fél órával később már el is lehet kezdeni sütni. A forgács és begyújtó gél nem tartalmaz káros anyagot, ezért ártalmatlan a környezetre.

Füstölő kemence – egyszerű füstölés! A Barbecook Smoker szuper minőséget és versenyképes árat kínál és a füstölést mindenki számára elérhetővé teszi. A füstölés a legtisztább készítési módja ételnek, nincs szükség olajra vagy zsírra. További előny, hogy a füstölt étel megtartja a méretét.

Barbecook® grill a gondtalan grillezés élménye. Könnyű a grillezés az elejétől egészen a végéig, egyszerű és felhasználóbarát a kezelése, karbantartása, mindezt videón is megmutatjuk.

A Barbecook Optima, Major, Arena, stb. típusú “talpas” faszenes kerti grillek kitűnő teljesítményének köszönhetően akár fedél nélkül is főzhetünk. Az egyedi QuickStart rendszerrel könnyen begyújthatjuk a sütőt, és precízen beállíthatjuk a láng erejét. A nagyobb stabilitás érdekében a kerti sütőt talpát vízzel kell megtölteni. Tehát ha a kerti sütő véletlenül felborul, a víz azonnal eloltja az izzó szénparázst.

A Barbecook gázgrill rendelkezik mindennel a garantált barbecue élmény eléréséhez Minőséget sugárzó kivitelezés, biztonságos gyújtás (elektromos gyújtáshoz), tartós zománc felület, könnyű tárolás, könnyen , mobilizálható a nagy kerekeknek köszönhetően, gyors és egyszerű összeszerelés.