MONOLITH grill Classic BBQ Guru Pro series 2.0, fekete, kocsival

MONOLITH grill Classic BBQ Guru Pro series 2.0, fekete, kocsival

679.600 Ft

MONOLITH BBQ GURU kiadás Pro széria 2.0.

Az okos kiadás. A Monolith BBQ Guru Edition modelljét amerikai partnerünk, a BBQ Guru közreműködésével fejlesztettük ki. A Monolith grillsütőben a hőmérséklet akár elektronikus vezérlő segítségével is szabályozható. Ezért is fejlesztettük a Monolith Classic és LeChef modelleket beépített szellőzővel együtt. Elegáns kialakítással és könnyed csatlakozással a sütő hőmérsékletét hőmérséklet-érzékelő határozza meg és továbbítja vezetéken keresztül a vezérlőhöz. Ez szabályozza a beépített szellőzőt, amely a bejuttatott oxigénmennyiségnek megfelelően állítja be a parazsat. A vezérlő ezenkívül érzékeli, ha a fedél nyitva van; ilyenkor a nyitott állapot idejére módosítja a levegőellátást.

A GRILL TOTÁLIS IRÁNYÍTÁSA

A Monolith BBQ Guru Edition esetében két különböző szabályozó étezik. A grill hőmérsékletén kívül a BBQ Guru egy további hőmérséklet-érzékelőn keresztül is megjelenítheti az étel maghőmérsékletét. A csúcskategóriás BBQ Guru UltraQ segítségével Wifi-n keresztül csatlakozhatsz egy felhőhöz, és így hozzáférhetsz egy olyan adatbázishoz, amely tárolja a korábbi grillezések adatait, illetve itt rengeteg recept ötletet is elérhető. Ezenkívül a vezérlő bármilyen okostelefonnal vagy táblagéppel párosítható. Az UltraQ modell három további élelmiszer-szondával rendelkezik, a DynaQ modell csak egy.

MÉDIAMEGOSZTÁS ULTRAQ-val

Szinkronizáld az UltraQ-t az internettel és a BBQ Guru ShareMyCook.com webhely funkcióival. Csatlakozz a BBQ Guru online közösséghez – hozz létre és ossz meg utasításokat másokkal, nézd meg, hogyan grilleznek mások,oszd meg az általad készített ételek képeit és és légy kapcsolatba a többi grill kedvelővel.

RAMP-MÓD

Ez a funkció lehetővé teszi a főző terület hőmérsékletének szabályozását, mielőtt elérné a maghőmérsékletet. Ha a ramp- mód (rAY) be van állítva, akkor alacsony hőmérsékleten (kb. 110 ° C) aktiválódik. Ezt az üzemmódot „hosszabb folyamatokhoz” használják, hogy az étel ne készüljön túl.

Ez a beállítás fokozatosan lecsökkenti a főző tér hőmérsékletét a beállított hőmérsékletre, amint a főzőtér érzékelője kb. 10 ° C-ot eltér a beállított hőmérséklettől. A vezérlőegység a főzési hely hőmérsékletét kissé a beállított hőmérséklet fölött tartja, amíg faszén (üzemanyag) rendelkezésre áll.

NYITOTT FEDÉL

Ez a funkció lehetővé teszi a célhőmérséklet gyors helyreállítását a fedél kinyitása után. Ha a „Nyílt fedél” opció (oLY) be van állítva a menüben, akkor a fedél nyitás felismerése aktiválódik. A fedél kinyitásakor a hőmérséklet csökken. Ez azt eredményezheti, hogy a fúvó „túlégeti” a faszenet (üzemanyagot), és a hőmérséklet túllépi a kívánt értéket amint a fedél le van zárva. Ez az üzemmód azonban érzékeli, ha a sütő fedele nyitva van, így ezalatt minimálisra csökkenti a ventilátor működését .

A hőmérséklet mindig emelkedni fog, ha a főzőtér fedelét gyakran nyitják és csukják, még akkor is, ha a ventilátor ki van kapcsolva. Gyári beállításban a „Nyitott fedél” mód mindig be van kapcsolva. Kapcsolja ki ezt a funkciót, ha túlzott légáramlással kapcsolatos problémákat tapasztal. A hamis riasztások elkerülése érdekében, amikor ez az üzemmód be van kapcsolva, nem hangzik el riasztás a hőmérséklet csökkenés és a fedél nyitásakor.

Cikkszám: 129001-BLACK Kategóriák: , , Címkék: , ,