MONOLITH Basic grill ø 46 cm – fekete + acélkocsi + oldalasztal

MONOLITH Basic grill ø 46 cm – fekete + acélkocsi + oldalasztal

Original price was: 368.400 Ft.Current price is: 295.900 Ft.

MONOLITH BASIC, AZ ELENGEDHETETLEN KAMADO

A Monolith Basic a Classic modell karcsúsított változata. A rostély átmérője 46 cm, és mint minden Monolith, ez a modellünk is számos grillezési, sütési és füstölési lehetőséget kínál. A Basic ugyanúgy kiváló minőségű szerkezet, de láthatóan más megjelenítésben. Megszüntettük a forgácsadagoló rendszert, és a rozsdamentes acél szalagokat lecseréltük porszórt acél szalagokra. Végy egy Monolith Basic-et, majd állítsd össze a saját igényeidnek megfelelően. A rozsdamentes acélból készült rostély tovább bővíthető az opcionális hosszabbító rács és a 2. rácszint segítségével, hogy bőséges helyet biztosítson több köret egyidejű készítéséhez a fő étel melett.

Válassz a Monolith Classic kiegészítők széles választékából, mint például nyársak, öntöttvas rács, pizzakő, wok &állvány vagy tűzlap, és a Monolith Basic máris egy teljes értékű szabadtéri konyhává változott. A grill csupán egyféleképpen kapható, fekete színben, álvánnyal és bambusz oldalsó polcokkal. Az opcionális felszerelések, grilleszközök és kiegészítők megtalálhatók a kiegészítőket tartalmazó oldalon.

A legendás Monolith Classic-kal méretében teljesen megegyező csupán tudásában egyszerűbb testvére. A Classichoz hasonlóan a Basic is 46 cm-es rácsátmérővel rendelkezik, de az ára kedvezőbb.

A Classic rozsdamentes acél szerelvényei (csuklópántok és szalagok) a Basic modellben porbevonatos acélváltozatra leettek cserélve.

Valamint a következő kiegészítők hiányoznak a Basic modellből:

  • • Füstölő szett
  • • Második szintű grillrács
  • • Faszén tartó kosár
  • • Grillrács kiemelő

Viszont továbbra is tartalmazza az osztott deflektor követ és a hamukiszedőt is.

A MONOLITH Basic, a Classic modell átdolgozott/egyszerűsített változata, így a kedvenc grill modellje kapott egy testvért. A Classichoz hasonlóan a Basic is 46 cm-es rácsátmérővel rendelkezik, és a MONOLITH grillekhez hasonlóan a legjobb választás ha grillezésről, sütésről, füstölésről van szó.A minőség szempontjából a Basic semmiképpen sem rosszabb, mint a Classic. Nyilvánvaló különbség a megváltozott megjelenése. A Basic nem rendelkezik a monolith forgácsadagoló rendszerrel, és a rozsdamentes acél csíkokat porszórt acélszalagokkal helyettesítették. Az opcionális kiegészítő grillel és a második rácsszinttel bővíthető grillterület elég nagy ahhoz, hogy egyszerre több edényt és oldalsó ételeket készítsen. A MONOLITH Basic a széleskörű kiegészítőkkel, mint a rotisserie, öntött rács, pizza kő, wok tartó és wok vagy nagyméretű öntöttvas lap, teljes értékű szabadtéri konyhává válik.A grill csak fekete színben kapható. Bambusz keret és oldalsó asztalok formájában kapható.

Csak néhány előny:

A rendkívül hőálló kerámia lehetővé teszi, hogy a Monolith rácsot bármilyen szezonban és minden időben használhassa.
A kerámia jó szigetelési tulajdonságai miatt a hőt órákig tartják, és a faszén fogyasztása nagyon alacsony.
Nagyon gyorsan elérjük a főzési hőmérsékletet.
A nagyon magas elérhető hőmérséklet miatt a monolith gyakorlatilag öntisztító. A grillezés után egyszerűen emelje fel a hőmérsékletet. Ezután egyszerűen leöblítheti az égetett zsír hamut és maradványait.
10 év garancia
Szín: fekete

+++ Újdonság 2019 +++
A Monolith termék újdonsága a 2019-ben.

A Monolith Ceramic Grill Basic Edition várhatóan január közepétől lesz elérhető minden Monolith kiskereskedőnél. Íme egy kis ízelítő:

termék jellemzői

Szín: fekete
Méretek: kb. 69 x 84 x 69 cm
Anyag: acél porszórt, kerámia, öntöttvas
Anyag Corpus / Fedél: Kerámia
Hőmérséklet-tartomány 70 – 400 ° C

Szállítási terjedelem:

Levegőszabályzó fekete öntöttvas
tűzrakó
Fire Box
védő kő
Rozsdamentes acél sütőrács
2-részes kivezető kő, tartóval
Bambusz fogantyú
hőmérő
kőris horog
Oldalsó asztalokkal bevont keretpor

Cikkszám: 201000-BAS Kategóriák: , , ,