• Josper CE faszén 2
  • Josper CE faszén

Josper CE faszén 10 kg

6.500 Ft

Kubából származó Marabú bokorfa, kiemelkedően magas hőteljesítményű és izzási idejű, szikrázás és pattogásmentes. Különleges aromájú természetes alapanyag. Valóban a faszenek “királya”.

Kategória:

Termékleírás

Elengedhetetlen hozzávaló.
Ha faszénnel főzöl, az első jó faszén, a Josper-faszén.
A JOSPER® felelősségi körének és a környezet iránti elkötelezettségének tudatában állítja elő a faszenet, a természeti erőforrások fenntartható kezelésével, hozzáadva a munkáját és elősegíti az erdők fenntartását.
Ezzel a projekttel a JOSPER® kiváló minőségű faszenet termel a közeli természeti erőforrásokból, az erdőtisztításokból, a hajtások kiválasztásából, fenntartható fametszésebből és tökéletesítéséből, ezáltal átértékelődik a fa közelsége és elősegíti a felelősségteljes gazdálkodását a zöld területeinken.
A természet és a környezet iránti elkötelezettség mellett a JOSPER® olyan társadalmi projektekben is részt vesz, amelyek elősegítik a kirekesztés kockázatának kitett emberek újra integrációját.
A JOSPER® által kínált erdei eredetű termékek mindegyike rendelkezik a megfelelő minőségű tanúsítvánnyal, amely garantálja az alkalmazott erőforrások fenntarthatóságát, valamint az ökoszisztémák biológiai sokféleségét.
Az FSC (Forest Stewardship Council) és PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Cartification) tanúsítványok betartása mellett megfelelnek a bevált gyakorlatok szabványainak, így biztosítva, hogy a szeneinket fenntartható forrásokból állítsunk elő, és biztosítsuk a virágzó környezet védelmét az eljövendő generációk számára.
A JOSPER® faszén magas fűtőértéket és hosszú élettartamot biztosít.
Magasabb teljesítménye jelentősen csökkenti a sütési időt, jelentős gazdasági megtakarításokat és a megszerzéshez felhasznált erőforrásokat fenntarthatóvá teszi.
A JOSPER® olyan innovatív dobozt tervezett, amely kényelmes kezelést és tárolást biztosít, nagyobb tisztaságú, mint más formátumok és adagolóként kiválóan funkcionál.
A dobozok perforációval vannak ellátva már az első gyors nyitáshoz, valamint az oldalsó fogantyúkkal a jobb szállításhoz és adagoláshoz.
A JOSPER® több mint 50 éve vezető szerepet tölt be a szektorában, a kimagasló nemzetközi jelenlétet az első osztályú minőségnek köszönhet. A JOSPER® termékeit több mint 120 országban vásárolják elégedett felhasználók, mely a kölcsönös bizalomnak tudható be.