Selected:

Don Marco's Sótábla (20 x 10 x 2 cm)

3.700 Ft

Don Marco's Sótábla (20 x 10 x 2 cm)

3.700 Ft

Kb. 900g

Don Marco eredeti sótáblája ideális óvatosan főzött puha húsú halhoz, garnélarákhoz, szárnyasokhoz, steak-hez és zöldségekhez – grillen vagy sütőben sütve.

A Sótábla® a Salt Range Mountain-ból származik, az Indus vidékéről. Tiszta sókristályt tartalmaz, ami több, mint 500 millió éves, kétszer annyi mint a legöregebb európai só. Mivel a kristály víztartalma csak 4% körül van, tökéletesen használható grill vagy sütőben történő sütésnél.

Rendszeres laboratóriumi tesztek által biztosítják a termék használatra való alkalmasságát, és alkalmazásának biztonságát grillen és a sütőben egyaránt. A Sótábla® a BBQ KING Company regisztált védjegye.

Használata:
Lassan melegítsük fel, majd amikor elérte a kellő hőmérsékletet helyezzük rá a húst és süssük meg rajta. Tisztításához hagyjuk kihűlni a sótáblát, mossuk folyó víz alatt kefével vagy ronggyal, amíg minden maradványt el nem távolítottunk. Teljesen hagyjuk megszáradni, légmentes helyen tároljuk. A sótábla többszöri használatra alkalmas, azonban minden használat után veszít a térfogatából egy keveset. Részletes leírás a csomagoláson található.

Cikkszám 501-001 Kategória
Close Menu
×

Cart