Don Marco's Karibik

3.500 Ft

A BBQ fűszerek jellegzetes fekete tasakban találhatóak, kis ablakkal. A minőség és az összetétel természetesen nem változott, csak a mennyiségek különböznek.

Újdonság a Chimichurri fűszerkeverék is. A Chmichurri eredetileg egy tradicionális dél-amerikai barbecue szósz. A fűszerkeverékhez vizet, ecetet és oliva olajat adva elkészíthető a Chimichurri szósz. Assado-hoz és Churrasco-hoz kötelező. Minden Don Marco grill fűszerkeverék a Green Label Standard szerint készült válogatott és kiváló minőségű alapanygokból, adalékanyagok, mesterséges ízesítők és ízfokozók nélkül, az International Food Standards (IFS) minőségbiztosai által ellenőrizve.

A Chimichurri egy tradícionális Dél-Amerikai barbecue szósz, ami fűszernövényekből, ecetből és olivaolajból készül. Churrasco-hoz és Asado-hoz kötelező! Tökéletesíthetjük friss fűszernövényekkel, hagymával, pirospaprikával, chillivel és lime-lével is.

Az elkészült szószt használhatjuk szószként, vagy húspácként is marhához, sertéshez, bárányhoz, szárnyasokhoz, halhoz és zöldségekhez.

Elkészítés: 1 rész Chimichurrit keverjük egy egy kevés vízzel. Keverjünk össze 1 rész ecetet 3 rész olajjal, majd keverjük össze az egészet. Hagyjuk állni körülbelül egy hétig a hűtőben.
Recept-tipp: Choripan Süssünk meg egy chorizo kolbászt grillen! Szeleteljünk fel egy baguette-t vagy egy ciabatta-t. Vágjuk ketté a kolbászt hosszában, tegyük a kenyérre és tegyünk rá Chimichurrit! Ezzel elkészült a hagyományos argentin Choripan.

Cikkszám 104-004-130 Kategória

Kapcsolódó termékek