Don Marco's Cseresznyefa Füstölőgranulátum

4.600 Ft

A Füstölő Chips és a Fahasábok a múlté, ma már Don Marco Füstös-Fűszeres Növényi Granulátuma adja a különleges ízt ételeinek! Különlegessége abban rejlik, hogy 100 %-ban természetes gyógynövényekből készült, magas nyomás által, kötöanyag hozzáadása nélkül, így lassan és egyenletesen adja át a semmihez sem fogható ízét grill ételeinek.

A Füstös-Fűszeres Füstölőgranulátum 4 féle variációban elérhető. Mindenfajta grillen használható.

  • Hikori Füstölőgranulátum
  • Cseresznyefa Füstölőgranulátum
  • Juhar Füstölőgranulátum
  • Mesquite Füstölőgranulátum

Használata egyszerű. Faszenes grillen rakhatjuk egyszerűen a parázsra, vagy csomagolhatjuk alufóliába, amin lyukakat vájunk, így bocsátja ki a füstöt. Ha a faszenet újra akarjuk használni a későbbiekben, javasolt füstölő dobozba vagy arra alkalmas tubusba rakni a granulátumot. Csakúgy mint a fűszerek használatánál, az elején rakjunk keveset, majd később adagolhatunk többet, ahogy jónak látjuk, a ‘Kevesebb, néha több!’ alapon.

Füstös-Fűszeres Füstölőgranulátum Versenykeverék

Füst az egyedülálló BBQ élvezetért!

A klasszikus amerikai sütögetés receptjének titkos hozzávalója a Don Marco Füstölőgranulátum Versenykeverék. Az elmúlt KCBS és a GBA bajnokságokon, borda és szegy kategóriában mindig előkelő helyet foglalt el a Versenykeverék. Kizárólag a legkiválóbb minőségű alapanyagokból készül, magas nyomás alatt, hozzáadott kötőanyagok nélkül. Kiváló választás különböző gyógynövényes vagy sima faszénhez is.
Ajánljuk: Bordához, Pulled Pork-hoz (teljesen puhára főzött sertés), marhaszegyhez, halhoz, zöldségekhez, valamint szárnyasokhoz kiváló választás, direkt vagy indirekt sütésnél egyaránt.

Kategória