• barbecook-brahma-faszen
  • sz3
  • sz5
  • sz2

Brahma faszenes grill

79.999 Ft

The solution to build your outdoor kitchen
K is modular and fits every terrace or garden
Comes with two brackets with magnets to join the elements together
Cabinet with 2 doors + 1 shelf
Stainless steel working surface
4 wheels so kitchen can be easily moved
Suited for either charcoal or gas barbecue lovers
L 84 x W 45 x H 90 cm (33,1″ x 17,7″ x 35,4″)

Cikkszám: 223.9400.000 Kategóriák: ,

Termékleírás

ÁLMAID SZABADTÉRI KONYHÁJA

1. A legjobb BARBECOOK(®)-ok egyesítése

A Brahma K modulok a Brahma 4.2 Inox kiegészítője. Ez azt jelenti, hogy tetszésed szerint lehet a különböző grillezési módokat kombinálni. Szeretne grillezni indukciós sütőn, faszénen vagy gázon? A Brahma K a válasz, ami teljesíti ezen kívánságait. Egyesíti a legjobb barbecook® grillezési technikákat, a gáz-grillezést a nagy teljesítményű égőkkel, a könnyen begyújtható szenes grillezést és a nagy teljesítményű dupla indukciós főzőlapot.

2. ÁLMAIDHOZ IGAZÍTVA

Az, hogy mennyi és milyen Brahma K modulokat használsz a kertedben vagy a teraszodon az teljes mértékben függ a a szabad helyedtől és a funkcióktól, amit szeretnél összekötni.

Készítsd el egyedi szabadtéri konyhádat ezeknek az elemeknek a segítségével úgy, hogy illeszkedjen a teredhez és anyagi lehetőségeidhez.

3. AZ ÖN KÉNYELMÉHEZ KÉSZÜLT

Minden Brahma K modul mágnessel van ellátva, így könnyen össze- vagy szétcsatlakoztathatók. Minden kocsi ajtóval van szerelve a praktikus tárolóhelyhez való könnyű hozzáférést biztosítva. Továbbá minden modul azokat a tipikus barbecook ®-előnyöket adja mint: BRAHMA K szenes grill a QuickStart® begyújtórendszert, a BRAHMA K indukciós grill a nagy teljesítményt, Brahma K kocsi a nagy tárolóhelyet.

További információk

Márkanév

Barbecook

Grill típus

Faszenes grillek