DÉLNYUGATI STEAK

Hozzávalók:

  • Marha steak rekeszizomból (Skirtsteak) vagy hasaaljából (Flank steak)
  • kb. 2 ek Don Marco’s BBQ-Rub Texas Style fűszerkeverék
  • kb. 50 ml olívaolaj (3-4 ek)
  • 1 lime leve

Elkészítés:

Lime-mal, hogy izgalmas legyen.

Tegye a steaket és a pác hozzávalóit egy tálba és keverje őket jól össze.

Fektesse a steaket a pácba és többször forgassa meg, hogy a steaket jól bevonja a pác. Hagyja kb. 1 órát állni a steaket és a fele idő elteltével forgassa meg.

Erősen grillezze meg közvetlen lángon a steaket, majd közvetetten a kívánt sütési fok eléréséig.

A pihentetés után legjobb, ha a rostokat keresztben vágjuk át és így tálaljuk. Tökéletesen alkalmas töltelékként a mexikói fajitashoz.

Ez a pác alkalmas szárnyasmell vagy garnélák elkészítéséhez.

Jó étvágyat!

RECEPTEK
TERMÉKEINK
KAPCSOLAT