CHERRY BOMB SERTÉS STEAK

Hozzávalók:

Egy gyümölcsös sertéshát is el tud bűvölni

  • steak sertéshátizomból (Schweinelachs) illetve sertéshátból
  • kb ½ tk. Don Marco’s Cherry Bomb steakenként
  • egy kevés cseresznyelekvár

Elkészítés:

Fűszerezze egyenletesen a sertéshát steak minden oldalát Don Marco’s Cherry Bomb fűszerkeverékkel.

Tegye a befűszerezett steakeket egy megfelelő tálba és hagyja a hűtőben állni 2-3 órát.

Grillezze meg erősen a sertés steaket, majd közvetetten süsse lassan készre.

Mielőtt elérné a 65 °C-os maghőmérsékletet, kenje be a steaket egy kevés cseresznyelekvárral, amit előtte kicsit felmelegített.

Ez a recept kíválóan alkalmas csirkemell elkészítéséhez is.

Jó étvágyat!

RECEPTEK
TERMÉKEINK
KAPCSOLAT